Datum: zaterdag 5 juli 2014

Aanmelden: voor 25 juni via het registratieformulier onderaan deze pagina!
Locatie: Boerderij de Hooilanden, Slagsteeg 20, 6721 NR Ede/Bennekom
Parkeren: Er is gelegenheid om bij de accommodatie te parkeren
 
Op zaterdag 5 juli a.s. organiseren wij van de Academy of Ayurvedic Studies een open dag/ontmoetingsdag voor alle betrokkenen en (oud) studenten. In het kader van ontmoeting leek het ons leuk om een loting te houden waar leuke prijzen mee te krijgen zijn. Wat dit evenement nu nog meer en bijzonder Ayurvedische feestelijk maakt is het Smaakcafé dat wordt georganiseerd door een student en docent van de academie in het kader van “Ede, hoofdstad van de smaak -2014”. (onderaan wat meer info van het Smaakcafé). 

Dus door de smakelijkheid en feestelijkheid van dit evenement lijkt het ons fijn om je op deze dag te ontmoeten. En natuurlijk ben je van harte welkom om familie en vrienden mee te nemen. (Geef wel even door met hoeveel je komt i.v.m. de logistiek en de keuken van het smaakcafé, dank je.) 

Welkom

Je bent welkom vanaf 11uur.Gelegenheid tot ontmoeten, uitwisselen en gezellig samenzijn vindt beneden plaats.Informatie en het aanbod van de Academy of Ayurvedic Studies ligt klaar om in te zien, en je kunt je vragen kwijt aan een aantal docenten en (oud) studenten.
 

Programma:

12.00 – 14.00   Ayurvedische lunch (contant betalen, er is geen pin)

14.00 – 15.00   Workshop Ayurveda & de 6 smaken (gratis en verzorgd door het Smaakcafé)
15.00 – 16.00   Workshop Ayurveda & de 6 smaken (gratis en verzorgd door het Smaakcafé)
16.15 – 17.00   Lezing over Ayurveda & Yoga en hun wisselwerking (gratis en verzorgd door Dr. Shailesh uit Poona) – boven
circa 17.00      Loting 
 
11.00 – 16.00   Chai, koffie, limonade met lekkernijen (contant betalen, er is geen pin)

 

Loting

Nadat je je aangemeld hebt op de website, krijg je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met daarin ook je lotnummer(s) voor de loting, waarmee je meedingt naar *:

–       50%-100% korting op een cursus bij de Academie of Ayurvedic Studies **
–       gratis Ayurvedische lunch
–       mooie Ayurveda-foto op linnen
–       Ayurveda-wellness pakketje
–       gekleurde katoenen yogamat
–       Ayurvedisch dinacharya-setje 
* niets hiervan is in te wisselen tegen geld en mag altijd doorgegeven worden aan een ander.
** Nutrition I of II (50%); Massage I of II (50%); Videoclasses hele serie (50%); Seminar naar keuze (100%) 
 

Aanmelden is noodzakelijk

Erg belangrijk voor de logistiek en de reservering voor de koks(!!!) dat je je aanmeldt. (Mocht je onverhoopt verhinderd zijn wil je dat dan alsjeblieft tijdig aan ons doorgeven door te bellen of per mail.) Je kunt je aanmelden via de onderstaande link op de AAS- website, graag ook aangeven of je van de lunch gebruik wilt maken, alsmede met hoeveel mensen je komt en of die ook van de lunch gebruik willen maken, dank je wel. Gezellig dat je komt! 

Namens het team van de AAS,

Coen van der Kroon

 _______________________________________________________________________________________________ 

“Het Smaak Café”

 
Kom de 6 smaken van de ayurvedische keuken proeven op boerderij De Hooilanden, een bijzondere locatie in een landelijke omgeving. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische streekproducten. Je bent van harte welkom aan te schuiven voor een ayurvedische lunch of te genieten van een lekker drankje met een ayurvedische versnaperingen. Als extra kun je een gratis workshop over de 6 smaken volgen.
 
Lunch (rijst, dal & groente): €10.00
Drankjes: €1.50
Versnaperingen: vanaf €1.00
 
Wij werken waar mogelijk met biologische streekproducten. Onze gerechten zijn 100% vegetarisch en indien gewenst gluten & zuivelvrij. Wij serveren geen alcohol.
Gelieve gepast te betalen – wij hebben geen pin. 
 

Wij, Liese van Dam en Petra van Oosterveld, zien u graag!

Advertisement