Eigentijdse kookworkshops en cursussen voor iedereen

Het Ayurveda Café is open voor iedereen die meer wilt weten over ayurveda en voeding. We bieden thema workshops, cursussen en voedingsconsulten aan.

Aanmelden en meer info

Stuur een email met je naam en telefoonnummer naar esther.terhart@ayurvedischevoeding.nl

Missie

De rol van ayurvedisch koken bekend maken, kennis verstrekken aan belangstellenden en practitioners, mensen uitnodigen voor de diverse kooklessen en cursussen, kennismaken met ayurvedische producten en kruiden. Vooral het plezier in gezond en lekker koken delen en samen eten. Zie http://www.ayurvedischevoeding.nl en http://www.ayurvedicstudies.nl

Voedingsconsulten

Tijdens elke cursus of workshop is er gelegenheid om een voedingsconsult te boeken met een voedingsconsulent van de school. Dit kan als deelnemer tegen gereduceerd tarief.

Kookconsulten (aan huis)

Er is een mogelijkheid voor mensen om een aan-huis kookconsult te ontvangen waarbij Esther samen met de mensen bij hen thuis gaat koken voor het hele gezin. Hoe maak je een Ayurvedische lekkere maaltijd klaar waar iedereen,met verschillende constituties, met smaak van eet? Het kan soms heel prettig zijn om eens mee te kijken en om ter plekke handreikingen te krijgen. Voor deelnemers aan de cursus of workshops is dit tegen gereduceerd tarief.

 Esther ter Hart

 

 

DSC04527

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: