Twee praktische workshops voor diegenen die de diplomacursus Ayurvedische voeding en voedingsleer hebben afgerond en verder willen leren over het gebruik van voeding. We gaan verder aan de slag met specifieke voedingsonderwerpen en vanuit de kennis die je al hebt opgedaan.

Je kunt je per workshop opgeven. De workshops worden gegeven door Liese van Dam – Ayurvedic Practitioner, docent ayurvedische voedingsleer & perinataal yogadocent.

Voeding tijdens en na de zwangerschap

Woensdag 29 oktober, 10 – 16.00 uur

De zwangerschap is bijzonder en beleven vrouwen intensief. Voeding speelt een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van de baby én helpt bij het voorkomen en verhelpen van klachten. De tijd na de zwangerschap is minstens zo belangrijk. De eerste 42 dagen na de bevalling bepalen immers de komende 42 jaar van het leven van de vrouw. Leer over de zwangerschap en postnatale periode vanuit ayurvedisch perspectief en welke dosha’s, smaken en guna’s een rol spelen. Leer het toepassen van specifieke gerechten voor aanstaande moeders en moeders die net bevallen zijn.

Feestgerechten op Ayurvedische wijze

Woensdag 17 december, 10 – 16.00 uur

Hoe kook je nu tijdens de feestdagen zodat je jezelf in balans houdt en tegelijkertijd je gasten tevreden kunt stellen? Tijdens deze dagen maken we de lekkerste feestelijke gerechten met veel producten uit het seizoen en met aandacht voor agni en de dosha’s.

Locatie: Oudegracht a/d Werf 287 in Utrecht
(heel gemakkelijk met auto en ov te bereiken – wél betaald parkeren).

• Prijs per dag: €70 – je kunt je per workshop afzonderlijk opgeven
• rekeningnummer NL55 TRIO 0254 8554 90 t.n.v. Shanti Yoga – praktijk voor yoga en ayurveda te Utrecht. Svp je naam vermelden plus datum kookworkshop
• voorkennis – je hebt de cursus ayurvedische voedingsleer of equivalent afgerond
• annuleringsregeling – na betaling kun je kosteloos afzeggen tot 2 weken voor de workshop. Na die tijd kun je iemand anders in jouw plaats mee laten doen óf vragen of er iemand op de (eventuele) wachtlijst staat die jouw plaats kan innemen

Advertisement